InDesign – Magazine Cover Øvelse

Idag havde vi introduktion til InDesign CC

Vi fik til opgave at udvælge et magazine cover og genskabe det bedst muligt.
Her ses det færdige resultat. Mit billede er til venstre, mens det originale er til højre. 

Reflektion:
Det var en ret hyggelig opgave og faktisk sad jeg tilbage og troede at jeg havde gjort det forkert. Jeg ved ikke hvad jeg helt havde forestillet mig, det virkede måske lidt for ‘let’. Det var selvfølgelig svært at lave det præcist magen til, men jeg synes resultatet blev godt. Jeg havde en del problemer med den øverste del, hvor teksten er bag ved modellens ansigt. Jeg endte derfor med at bruge Photoshop til at klippe ansigtet ud med quick selection tool og placere det ovenpå teksten i InDesign igen. Billedet af modellen var heller ikke til at finde på nettet, så her tog jeg også i Photoshop og redigerede al’ teksten væk. Når jeg sætter de to covers ved siden af hinanden, kan jeg godt se, at jeg kunne have gjort mig lidt mere umage med mellemrummene mellem teksterne og farverne.